Flotronic membraanpomp ondersteunt inpakafdeling Toorank

Toorank Productions is een internationaal toonaangevend bottel- en distilleerbedrijf. Van likeur tot gin, van whisky tot wodka; Toorank distilleert en bottelt het niet alleen, maar ondersteunt ook in ontwerp van flessen, labels en dozen.

Op de geautomatiseerde inpakafdeling heeft de technische dienst van Toorank onlangs een Flotronic lucht gedreven Slim Line membraanpomp geïnstalleerd. De pomp zorgt voor het effectief oppompen van vloeistof uit een opvangbak. De Flotronic Slim Line pomp is uitgevoerd met PTFE membranen en een aluminium behuizing.

Flotronic is de uitvinder van het unieke “één moer” concept. Dit concept keert de traditionele lucht gedreven membraanpomp letterlijk binnenstebuiten en zorgt voor sneller en eenvoudig onderhoud en uiteindelijk kostenbesparing. De pompen zijn leverbaar in ATEX, EHEDG en 3A uitvoering en in verschillende materiaalcombinaties zoals aluminium, RVS en diverse kunststoffen. Ook leverbaar in speciale uitvoeringen, onder meer met gepolijste RVS delen.