BBA Pumps irrigatiepompen gaan bijna onzichtbaar door het leven

In Nederland valt jaarlijks gemiddeld 800 mm neerslag. Dan is het begrijpelijk dat je niet vaak BBA Pumps beregeningspompen in het veld ziet staan. Maar dat kan ook komen doordat we onze B serie spuitpompen op een kruiwagenframe monteren zodat je die eenvoudig weer terug in de schuur kan zetten als het werk erop zit.

Deze B60-220 zelfaanzuigende beregeningspomp gaat daarmee bijna onzichtbaar door het leven.

Maar de eigenaar van de pomp én de cranberries die hier besproeid worden zijn maar wat blij met deze oplossing. “Als het pomphuis maar gevuld is met water dan is het een kwestie van zuigslang in het water, contactsleutel omdraaien en hij begint vanzelf met pompen. En als we klaar zijn met sproeien dan zetten we de pomp weer in de schuur waardoor de kans op diefstal nihil is en de pomp er netjes bij blijft staan”.

Wilt u meer weten over deze pomp? Klik dan hier om contact met ons op te nemen »