SPECK POMPEN voor industriële wastechnieken

Nu  Fa. Strobl Pumpen GmbH & Co. KG in Hilpoltstein het complete assortiment van E.W. Müller AG uit Pfäffikon in Zwitserland heeft overgenomen, heeft SPECK POMPEN Nederland BV ook de vertegenwoordiging van deze serie pompen voor industriële wastechnieken.

Het huidige assortiment omvat blokpompen van 0,18 kW – 5,5 kW in RVS 1.4408 De capaciteiten  variëren van 5 – 100 m3/h en tot een opvoerhoogte van max. 20 m.

Alle pompen zijn uitgerust met open waaiers, die zeer goed bestand zijn tegen het gebruik van loog of vuil water. Over het algemeen kunnen de pompen worden gebruikt tot een mediumtemperatuur van 85°C. Door het gebruikte roestvrijstalen gietwerk in 1.4408 (G-X5CrNiMo19-11-2) zijn deze pompen ook zeer geschikt voor het verpompen van vloeistoffen met agressieve wasadditieven. Alle pompen zijn verkrijgbaar in Europese standaardspanning 230/400 V of 400/690 V – 50/60 Hz, evenals in speciale spanningen. Speciale versies zijn ook beschikbaar op aanvraag.