Grundfos trendsetter installatiebranche met iPhone App

Het overkomt iedere installateur geregeld, er moet tijdens een klus een pomp vervangen worden en hij heeft de pomp niet bij zich. Kostbare tijd wordt verspild aan het zoeken naar een Grundfos verkooppunt in de buurt. Het doorspitten van papieren gidsen, achterhalen van verkooppunten, adressen, telefoonnummers en routes behoort vanaf nu tot het verleden. Met de innovatieve Grundfos iPhone en iPad applicatie is de nieuwe pomp namelijk zo gevonden!

De revolutionaire Grundfos App vindt automatisch de locatie waar de installateur zich bevind en toont op een kaart de dichtstbijzijnde Grundfos verkooppunten. De verschillende verkooppunten zijn voorzien van herkenbare logos die bij het aanraken hiervan automatisch de contactgegevens tonen. De installateur kan het verkooppunt direct bellen om te horen of de pomp voorradig is en de Grundfos App navigeert de installateur er vervolgens zo naar toe.

Grundfos bekent om haar innovatieve werkwijze, is één van de eerste in de installatiebranche met een iPhone App. Ze laat hier mee zien dat ze naast het ontwikkelen van baanbrekende pomptechnologieën ook binnen de installatiebranche met grensverleggende initiatieven komt en klaar is voor de installateur van de toekomst.

De Grundfos App is sinds 1 september gratis te downloaden in de Apple APP store. Op de grundfos.nl site staat een handige link naar de store. Enthousiast geworden maar geen iPhone of iPad? Geen nood, om de introductie te vieren verloot Grundfos tijdens de Installatie vakbeurs in Hardenberg een iPad onder haar standbezoekers.